Five stars

Siististi korjattu takki. Hintansa arvoinen.

Five stars

Nopea ja siisti korjaus, kalliit farkut saivat jatkoaikaa.

Five stars

Kiitos laadukkaista ja nopeista korjaustöistä. Olen erittäin tyytyväinen.

Five stars

Hyvät ja pitävän näköiset korjaukset neuleen kainaloon ja hihansuuhun.

Five stars

Työ tehtiin erittäin laadukkaasti ja koko prosessi sujui hyvin. Suosittelen!

Five stars

Upeaa työtä! Suosittelen!

Five stars

Loistava palvelu <3

Five stars

Neulemekon takapuoleen ilmestyneet kamalat reiät korjattiin uskomattoman huomaamattomasti ja työ valmistui nopeasti! Korjausta ei todellakaan näe ellei katso aivan läheltä. Olen todella tyytyväinen.

Five stars

Todella siistiä jälkeä ja kiva paikka!

Five stars

Työt tehtiin ajallaan, kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Olen erittäin tyytyväinen ja tulen palaamaan, kun tarve tulee.

Five stars

Palvelu toimi helposti ja vaivattomasti. Vetoketjun vaihto lasten ulkohousuihin tehtiin nopeasti ja työn jälki oli hyvin siisti.

Five stars

Kiitos nappien vaihdosta! ❤️

Five stars

Jouduin lähettämään tuotteeni uudelleen ommeltavaksi, mutta tämä ei ollut ompelijan vika vaan enemmänkin nettisivujen antaman informaation, joka ymmärrettävästi saatttaa joidenkin tuotteiden kohdalla olla hiukan hankalaa. Korjaus onnistui täydellisesti ja uskallan huoletta käyttää tätä ompelimoa jatkossakin.

Five stars

Takin vetoketjun korjaus onnistui loistavasti! Vetoketjusta tuli parempi, kuin mitä alkuperäinen oli.

Five stars

Lähetin korjattavaksi R-Collectionin klassikkoparkatakin, joka oli muuten hyvässä kunnossa, mutta hihansuut olivat kuluneet puhki. Työ valmistui nopeasti, enkä ollut uskoa silmiäni, kun avasin postipaketin: hihansuut, ja sitä myöten koko takki näyttävät kuin juuri kaupasta ostetulta. Myös taskun ratkennut sauma oli korjattu, vaikka en edes maininnut sitä tilausta tehdessäni. En voi olla tyytyväisempi! Takilla on myös suuri tunnearvo, sillä sain sen kuusi vuotta sitten lahjaksi isältäni, joka kuoli vähän aikaa sitten. Lämpimät kiitokset!

Show more

Choose your repair

Order