Miltä huomisen kauppa näyttää? Mitä asiakkaanne odottavat? Ainakin johtajuutta kestävässä kehityksessä ja panostusta tuotteiden elinkaaren pidentämiseen. Menddie mahdollistaa korjaus- ja huoltopalveluiden saumattoman liittämisen asiakaskokemukseen. Annamme teille luotettavan ja osaavan palveluntarjoajaverkoston, ja toimitamme useat asiakaslähtöiset palvelumuodot mahdollistavat teknologiaratkaisut.

Mahdollistamme Care & Repair -palvelut asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. Rakennamme asiakaspolun, joka integroituu saumattomasti olemassa olevaan brändikokemukseen.

Käytössäsi on Menddien luotettava palveluntarjoajaverkosto, joka palvelee takuukorjauksissa, asiakkaiden korjaus- ja muokkaustarpeissa, ja mahdollistaa tuotteiden kierron takaisin myyntiin. Kaikki yhdellä klikkauksella.

Tuemme markkinointi- ja viestintätiimiäsi nostamalla kestävän kehityksen ja läpinäkyvyyden teemoja, sekä markkinoimalla aktiivisesti yhteistyötämme eri kanavissa. Luomme asiakaslähtöistä sisältöä korjaamisesta ja huoltamisesta yhdessä ompelijaverkostomme kanssa.

Ota yhteyttä
Ostoskori close
chat_bubble_outline close