Miltä huomisen kauppa näyttää? Mitä asiakkaanne odottavat? Ainakin johtajuutta kestävässä kehityksessä ja panostusta tuotteiden elinkaaren pidentämiseen. Menddie mahdollistaa korjaus- ja huoltopalveluiden saumattoman liittämisen asiakaskokemukseen. Annamme teille luotettavan ja osaavan palveluntarjoajaverkoston, ja toimitamme useat asiakaslähtöiset palvelumuodot mahdollistavat teknologiaratkaisut.

Yhteistyökumppanimme

Luhta Halti Nanso Reima R_collection Aarre Nepra Kaiko Lilja Papu
arrow_forward

Vaivaton

Mahdollistamme Care & Repair -palvelut asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. Rakennamme asiakaspolun, joka integroituu saumattomasti olemassa olevaan brändikokemukseen.

arrow_forward

Luotettava

Käytössäsi on Menddien luotettava palveluntarjoajaverkosto, joka palvelee takuukorjauksissa, asiakkaiden korjaus- ja muokkaustarpeissa, ja mahdollistaa tuotteiden kierron takaisin myyntiin. Kaikki yhdellä klikkauksella.

arrow_forward

Kestävä

Tuemme markkinointi- ja viestintätiimiäsi nostamalla kestävän kehityksen ja läpinäkyvyyden teemoja, sekä markkinoimalla aktiivisesti yhteistyötämme eri kanavissa. Luomme asiakaslähtöistä sisältöä korjaamisesta ja huoltamisesta yhdessä ompelijaverkostomme kanssa.

arrow_forward

Mukautuva

Kiertotalouden mallit ovat vasta muovautumassa ja vaativat kokeilua ja nopeaa reagoimista muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. Olemme ketterä yhteistyökumppani ja johdamme toimintaamme datalla ja asiakaslähtöisesti.

Varaa esittely
chat_bubble_outline close