Miltä huomisen kauppa näyttää? Mitä asiakkaanne odottavat? Ainakin johtajuutta kestävässä kehityksessä ja panostusta tuotteiden elinkaaren pidentämiseen. Menddie mahdollistaa korjaus- ja huoltopalveluiden saumattoman liittämisen asiakaskokemukseen. Annamme teille luotettavan ja osaavan palveluntarjoajaverkoston, ja toimitamme useat asiakaslähtöiset palvelumuodot mahdollistavat teknologiaratkaisut.

Yhteistyökumppanimme

Kaiko Aarre Nepra Nanso Reima Lilja Papu
arrow_forward

Vaivaton

Mahdollistamme Care & Repair -palvelut asiakaslähtöisesti ja luotettavasti. Rakennamme asiakaspolun, joka integroituu saumattomasti olemassa olevaan brändikokemukseen.

arrow_forward

Luotettava

Käytössäsi on Menddien luotettava palveluntarjoajaverkosto, joka palvelee takuukorjauksissa, asiakkaiden korjaus- ja muokkaustarpeissa, ja mahdollistaa tuotteiden kierron takaisin myyntiin. Kaikki yhdellä klikkauksella.

arrow_forward

Kestävä

Tuemme markkinointi- ja viestintätiimiäsi nostamalla kestävän kehityksen ja läpinäkyvyyden teemoja, sekä markkinoimalla aktiivisesti yhteistyötämme eri kanavissa. Luomme asiakaslähtöistä sisältöä korjaamisesta ja huoltamisesta yhdessä ompelijaverkostomme kanssa.

arrow_forward

Mukautuva

Kiertotalouden mallit ovat vasta muovautumassa ja vaativat kokeilua ja nopeaa reagoimista muuttuviin tilanteisiin ja tarpeisiin. Olemme ketterä yhteistyökumppani ja johdamme toimintaamme datalla ja asiakaslähtöisesti.

Varaa esittely
Ostoskori close
chat_bubble_outline close