Pidennä vaatteen elinkaarta muokkauksella

Monesti vaatteet jäävät kaappiin huonon istuvuuden, tai sopimattoman tyylin takia. Pienillä muokkauksilla vaatteista saa omalle vartalolle ja tyyliin sopivia, ja tietysti samalla myös pidentää vaatteiden elinkaarta. Vaatteiden muokkauksella vaatekaappia pystyy myös uudistamaan muokkaamalla olemassa olevat vaatteet uuteen uskoon - edullinen tapa tuoda vaatekaappiin vaihtelua!

Pidentämällä vaatteen elinkaarta voit pienentää sen hiilijalanjälkeä huomattavasti. Käyttämällä vaatetta vain vuoden pidempään, sen hiilijalanjälki voi pienentyä jopa 24% (Eco-Age). Lisäksi kun et osta uutta vaatetta sopimattoman tilalle, säästyy vettä, päästöjä ja energiaa uuden vaatteen tuotantoprosessista. Vaatteiden muokkaus, ja näin niiden elinkaaren pidentäminen, onkin yksi parhaista ympäristöteoista, jonka voit tehdä vaatekaapissasi.

Menddien kautta pystyt tekemään niin pienet kuin suuremmatkin vaatteiden muokkaustyöt: lahkeiden tai hihojen lyhennyksen, housujen tai mekon kavennuksen, tai vaatteen täydellisen muokkauksen juuri sinun tyyliisi sopivaksi.

Vaatteiden eliniän pidennys muokkausompelulla
Vaatteiden elinkaaren pidennys muokkausompelulla
Vaatteiden muokkausompelun vaikutus henkilökohtaiseen hiilijalanjälkeen

Valitse mitä haluat muokata

Tilaa
chat_bubble_outline close