Kuka korjauksen tekee?

expand_more
Tilatessasi Menddiestä korjauksen, voit valita itse korjaajan. Vaatteesi menevät aina tälle ennalta valitsemallesi korjaajalle, jossa ammattitaitoinen henkilö huoltaa vaatteesi.

Minne vien pakettini?

expand_more
Voit lähettää paketin mistä tahansa Matkahuollon automaatista tai toimipisteestä. Löydät kartan näistä ostoskorista.

Kauanko tilauksessa kestää?

expand_more
Tyypillisesti 3-14 päivää. Tilauksen kesto vaihtelee asuinpaikkakuntasi ja korjaajan sijainnista. Postitusten lisäksi korjaamolla menee muutamasta päivästä viikkoon tehdä korjaus riippuen ruuhkatilanteesta.

Voinko seurata tilaustani?

expand_more
Kyllä. Voit tilausvahvistuksesta löytyvästä linkistä seurata tilauksesi etenemistä.

Mitä muuta voi korjauttaa kuin vaatteita?

expand_more
Tällä hetkellä Menddien kautta voit tilata ja tiedustella vaatekorjausten, -huollon ja -muokkausten lisäksi suutaripalveluita sekä korujen huolto- ja korjaustöitä. Valikoimaa pyritään laajentamaan koko ajan asiakastoiveiden ja yhteistyöhaluisten yrittäjien kanssa. Kerro meille toiveistasi info@menddie.com.

Kuinka paljon korjaus maksaa?

expand_more
Palveluntarjoajat hinnoittelevat palvelunsa vapaasti. Työn hintaan voi vaikuttaa työn tekijän kokemus, juoksevat kulut ja onko palveluntarjoaja yleisesti hyvin työllistettynä. Työn hinnan lisäksi veloitetaan toimituskulut asiakkaan valinnan mukaan.

Mistä korjauksen hinta muodostuu?

expand_more
Korjauksen hinnan päättää palveluntarjoaja, tämä sisältää sekä työn, että materiaalit. Tähän lisätään päälle toimituskulut.

Miten voin maksaa tilaukseni?

expand_more
Voit maksaa tilauksen muun muassa kortilla, verkkopankilla, laskulla ja MobilePaylla. Kaikki saatavilla olevat maksutavat löydät sivun alareunasta. Maksu veloitetaan asiakkaalta ennen korjausta.

Mistä tiedän, että korjaaja on ammattilainen?

expand_more
Menddie hyväksyy alustalle tällä hetkellä vain ammattimaisia korjaajia laadun varmistamiseksi.

En ollut tyytyväinen palveluun, mitä teen?

expand_more
Ota yhteyttä info@menddie.com niin katsotaan yhdessä kuinka ikävä kokemuksesi saadaan käännettyä positiiviseksi. Meille asiakaskokemus on aina ensiarvoisen tärkeä ja haluamme ehdottomasti aina kuulla ongelmista ja parannuskohteista. Myönnämme kaikille korjauksille 100 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli korjaus on puutteellinen tai virheellinen, Menddie suorittaa uuden korjauksen tai palauttaa palvelun hinnan.

Haluaisin tehdä yhteistyötä Menddien kanssa. Miten toimin?

expand_more
Ota yhteyttä info@menddie.com. Teemme mielellämme yhteistyötä kaikkien korjaustoimintaa harjoittavien yritysten ja toiminimien kanssa. Kehitämme myös toimintaamme vaateyritysten kanssa.

Mitä jos tilaukseni hukkuu postissa?

expand_more
Suomessa postissa hukkuu onneksi hyvin vähän lähetyksiä. Lähetykset ovat vakuutettuja ja näistä kannetaan täysi vastuu. Mikäli paketti hukkuu postissa, asiakkaalle hyvitetään sekä tilatun palvelun, että lähetettyjen tuotteiden sen hetkinen arvo.

Mitä teen jos nettisivu ei toimi odotetulla tavalla?

expand_more
Palveluun tulee uusia päivityksiä viikoittain. Joskus nettisivuille saattaa lipsahtaa tekninen virhe, pyydämme että otat yhteyttä info@menddie.com ja kerrot meille millaisessa tilanteessa virhe pääsi käymään. Näin osaamme reagoida virheeseen välittömästi ja se saadaan nopeasti korjattua.

En löytänyt vuorikiipeilyyn tarkoitetun vuoritakin vetoketjun korjausta?

expand_more
Kokeile klikata kohtaa "Pyydä arvio", tämän tiedustelun avulla ompelijat antavat sinulle henkilökohtaisen arvion korjauksesta. Voit hyväksyä nämä tarjoukset halutessasi tai pyytää tarjouksiin muutosta. Korjauspalvelut ovat hyvin laaja-alaisia ja käsityötä. Siksi vain yleisimmät tuotteet on kannattavaa listata.

Miksi minun on kannattavaa korjata vaatteita vaikka saan uuden samalla hinnalla?

expand_more
Tekstiiliala on yksi maailman isoimmista ongelmista. Jatkuva tarve edullisille vaatteille saa tuottajat käyttämään hyväksi lapsityövoimaa sekä kestämättömiä menetelmiä ja materiaaleja. Arviolta noin 85% vaatteistamme päätyy joko energiajätteeksi tai maantäyttöainekseksi. Ostamalla laadukkaita ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja pitämällä niistä huolen kannat kortesi kekoon tämän ongelman ratkaisemiseksi.

Milloin vaate on tarpeeksi hajalla, että se kannattaa korjata?

expand_more
Mikäli vaatteessa oleva reikä, repeämä tai toimimaton vetoketju estää sinua käyttämästä sitä julkisesti kannattaa se ehdottomasti korjata! Vaate, jonka puet päälle, on myös korjaamisen arvoinen. Muistathan, että rikkinäisiä vaatteita ei voi myöskään kierrättää.

Eikö vaatteiden postituksesta synny hiilidioksidipäästöjä?

expand_more
Kyllä, tosin jos esimerkiksi 200 km kuljetuksen rinnastaa uuden tuotteen valmistamisesta ja kuljettamisesta syntyvään hiilidioksidiin, on postitse korjaaminen moninkertaisesti ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Onko Menddien toiminta ympäristöystävällistä?

expand_more
Kyllä. Ympäristöystävällisyys on yksi Menddien periaatteista. Tämä on otettu huomioon aina markkinointimateriaaleissa ja pakkausmateriaaleissa asti. Jopa toimistomme huonekalut hankittiin kierrätettyinä.

Mikä yhteiskunnallinen merkitys Menddie-palvelulla on?

expand_more
Menddie digitalisoi perinteisiä käsityöalanpalveluita, joita ei netistä ole vielä saatavilla kuluttajaystävällisessä muodossa. Palvelut ovat hyvin paikallisia, vaikeasti vertailtavia ja hinnatkin välillä epämääräisiä. Pyrimme poistamaan näitä ongelmia, sillä yhteiskuntamme on rakentunut helppouden, nopeuden ja vaivattomuuden varaan. Uskomme ja toivomme, että digitalisoimalla näitä palveluita yhä useampi niitä uskaltaa kokeilla ja ottaa tavaksi korjauspalveluiden kuluttamisen. Yrittäjille Menddie tarjoaa helpon tavan aloittaa korjauspalveluiden verkkomyynti ja saavuttaa laajempi asiakaskunta ilman pitkäjänteistä perehtymistä ja työskentelyä viimeisimpiin teknologisiin työkaluihin tai rajapintoihin.

En saanut tilausvahvistusta, kuinka toimin?

expand_more
Ota yhteyttä info@menddie.com. Ohjelmistossa on tällöin selkeästi joku virhe, joka on hyvä saada korjattua.

Mikä on toimitusaika?

expand_more
3 - 14 päivää. Tilauksen kesto vaihtelee asuinpaikkakuntasi ja korjaamon sijainnista. Postitusten lisäksi korjaamolla menee muutamasta päivästä viikkoon tehdä korjaus riippuen ruuhkatilanteesta.

Maksanko itse postikulut?

expand_more
Toimituskulut sisältyvät tilauksen hintaan ja ne ovat nähtävissä ennen tilaamista.

Mitä jos vaatteeseen tehty korjaus menee rikki heti kun olen saanut sen takaisin?

expand_more
Ota yhteyttä info@menddie.com. Saat uuden korjauksen veloituksetta.

Mitä teen, jos tilaukseni ei mene läpi?

expand_more
Kokeile toista maksutapaa. Jos ongelma jatkuu, kyseessä saattaa olla järjestelmävirhe. Ota yhteyttä info@menddie.com, niin korjaamme ongelman.

Voinko ostaa lahjakortin?

expand_more
Kyllä. Teimme lahjakorttigeneraattorin, jossa voit määrittää itse sentilleen lahjakortin arvon, viestin sekä itse alennuskoodin. Löydät linkin sivun alalaidasta.

Voinko lähettää useamman korjattavan tuotteen kerralla?

expand_more
Kyllä. Valitse kuitenkin niin, että tilaamasi palvelut ovat samalta korjaamolta. Mikäli valitset kahden eri korjaamon palveluita, huomaa, että sinun tulee lähettää pakkaukset erikseen. Sivusto ohjaa

Mistä voin lähettää pakettini?

expand_more
Voit lähettää pakkauksen mistä tahansa matkahuollon pisteestä tai pakettiautomaatista. Paketti palautuu myös samaan automaattiin minkä tilauksen yhteydessä valitsit.

Miten pakkaan vaatteet?

expand_more
Usein pelkkä muovikassi riittää hyvin. Herkille vaatteille kannattaa lisäksi toinen pussi sisäkkäin tai postittaa pahvilaatikossa. Muistathan kirjoittaa pussiin/pakettiin aktivointikoodin.

En löytänyt etsimääni korjausta. Miten toimin?

expand_more
Menddien alustalla toimivilta ammatilaisilta saat arvion tarpeisiisi kohdasta "Pyydä arvio" tai "Jotain muuta". Voit tässä listata tarpeesi kuvan kanssa, ja saat tarjouksen parissa päivässä.

Sain sähköpostin, jossa pyydettiin maksamaan lisää. Mitä tämä tarkoittaa?

expand_more
Palveluntarjoajilla on mahdollisuus pyytää asiakkaalta lisämaksua muutamassa tilanteessa. Mikäli asiakas on selkeästi vahingossa valinnut väärän palvelun tarpeisiinsa ja tarvittava korjaus on huomattavasti tyyriimpi toteuttaa tai vaihtoehtoisesti mikäli korjauksen aikana yrittäjä huomaa muutakin korjattavaa, voi hän tarjoutua lisämaksusta huomioimaan myös sen.
chat_bubble_outline close