Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Korjauspalveluiden toimitusaika on 5-14 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen palveluun ja logistiikkaan. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli tuotetta ei voida korjata halutulla tavalla. Tällöin tuote palautetaan asiakkaalle.

2. Toimitustavat

Toimitus ja haku tapahtuu lähimmästä pakettipisteestä, hinta vaihtelee tilauksen mukaan. 4-10€

Asiakas jättää tuotteen lähimpään pakettipisteeseen. Tilauksen voi noutaa kun asiakas on vastaanottanut saapumisilmoituksen ja koodin jolla pakettiautomaatin saa auki. Nettisivuilla määritelty hinta riippuu pakettiautomaatin lokeron koosta sekä täyttöasteesta sekä mahdollisesta pakettien ylivuodosta muille toimipisteille.

Kotiinkuljetus

Kotiinkuljetuksessa sovelletaan kolmannen osapuolen ehtoja. Tilaus on noudettavissa postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

3. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan neljäntoista (14) vuorokauden kuluessa korjatun tai puhdistetun tuotteen vastaanottamisesta, toisella seuraavista tavoista.

Asiakkaalla on oikeus reklamoida, mikäli korjatun tuotteen kunto on heikentynyt tai vaurioitunut käsittelyssä tai korjaustyö ei täytä korjaukselle ominaisia vaatimuksia. Asiakkaan tulee pystyä osoittamaan palveluntarjoajan virhe, esimerkiksi etukäteen otetuilla vertailukelpoisilla kuvilla tuotteesta. Koska korjauspalvelut ovat luonteeltaan käsityötä, asiakas hyväksyy että heidän korjaus ei ulkoisesti muistuta Menddien nettisivuilla, tai muualla esittämää kuvamateriaalia.

Mikäli korjaus on puutteellinen tai viallinen, Menddie suorittaa uuden korjauksen veloituksetta, sisältäen postituskulut.

4. Tilauksen peruminen

4.1. Peruuttamisoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa ilman syytä kunnes pakettiautomaatin koodi on käytetty ja/tai tuote on lähetetty. Mikäli asiakas onnistuneesti peruuttamaan tilauksen hyvitetään hänelle palvelun hinta täysimääräisenä. Mikäli alennuksia on sovellettu palvelua tilatessa, tullaan ne huomioimaan.

Peruuttaakseen tilauksen asiakkaan tulee olla yhteydessä Menddien asiakaspalveluun:
Sähköpostitse info(at)menddie.com ‍
Puhelimitse +358 408492634

4.2. Peruuttamisen vaikutukset

Mikäli asiakas onnistuneesti peruuttamaan tilauksen hyvitetään hänelle häneltä saadut suoritukset täysimääräisinä, mukaan lukien toimituskulut(paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan). Mikäli alennuksia on sovellettu palvelua tilatessa, tullaan ne huomioimaan.Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Mikäli asiakas onnistuneesti peruuttamaan tilauksen hyvitetään hänelle palvelun hinta täysimääräisenä. Mikäli alennuksia on sovellettu palvelua tilatessa, tullaan ne huomioimaan.

Peruuttaakseen tilauksen asiakkaan tulee olla yhteydessä Menddien asiakaspalveluun:
Sähköpostitse info@menddie.com ‍
Puhelimitse +358 408492634

Myös Menddie Oy pidättää oikeuden peruuttaa asiakkaan tilaus ilman erillistä syytä 14 vuorokauden ajan, palauttaen asiakkaalle hänen suorituksensa sekä tuotteensa.

5. Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.

Menddien verkkomaksujen hallinta on ulkoistettu kolmannelle palveluntarjoajille asiakkaan tietoturvan suojelemiseksi. Tähän käytämme Stripe ja PayPal maksutapoja. Menddie lisää tai poistaa maksutapoja tarpeen mukaan.

7. Yhteystiedot

Menddie Oy
Otakaari 5 A 418 a
02150 Espoo

info@menddie.com

close
chat_bubble_outline close