Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Toimitusaika

Korjauspalveluiden tyypillinen toimitusaika on 5-14 työpäivää. Asiakas saa halutessaan sähköpostitse tiedon tilauksen etenemisestä. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös seurata tilauksen etenemistä reaaliajassa käyttäjäsivulta.

Olemme asiakkaaseen yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli tuotetta ei voida korjata halutulla tavalla. Tällöin tuote palautetaan asiakkaalle tai mahdollisuuksien mukaan sovitaan tilauksen muuttamisesta.

2. Toimitustavat

Korjauspalveluiden toimituksesta vastaa Matkahuolto. Asiakas saa tilauksen yhteydessä seitsemänmerkkisen aktivointikoodin jolla tilauksen voi lähettää mistä tahansa Suomesta löytyvistä Matkahuollon pakettiautomaatista tai toimipisteestä.

Asiakas voi tilauksen yhteydessä valita korjattujen tuotteiden palautuksen joko automaattisesti samaan pisteeseen josta se on lähetetty tai erikseen valitsemaansa palautuspisteeseen.

Asiakas vastaa tuotteiden valmistelusta ja pakkauksesta ensimmäistä kuljetusta varten esim. soveltuvalla muovi- tai paperipussilla johon kirjoitetaan päälle tilauksen yhteydessä saatu aktivointikoodi. Asiakkaalle annetaan pakkaus- ja lähetysohjeet tilauksen yhteydessä.

Jos tilauksessa on korjauksia useammalta kuin yhdeltä korjauspalveluiden tarjoajalta, asiakas toimittaa tuotteet erikseen kullekkin korjauspalvelulle.

3. Korjausten toteuttaminen

Korjauspalvelut toteutetaan Menddie Oy:n yhteistyökumppaneina toimivien korjauspalveluiden toimesta. Tilatessa asiakas valitsee minkä korjauspalvelun tarjontaa haluaa hyödyntää. Menddie voi tarvittaessa ohjata korjaukset myös eri korjauspalvelulle kuin asiakas on valinnut

Korjauspalveluiden sisältö vaihtelee asiakkaan tilauksessa tekemien valintojen mukaan. Asiakas voi sisällyttää tilauksen yhteyteen erityistoiveita tai huomioita.

Korjauspalvelut voivat havaitun suuremman korjaustarpeen, tai puutteellisten valintojen perusteella pyytää asiakkaalta myös veloitusta lisäkorjauksesta. Asiakkaan ei ole pakko maksaa lisäkorjauksia, jolloin niitä ei suoriteta. Jos korjauksia ei voi suorittaa ilman lisäkorjauksia, tilaus peruutetaan.

4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan 14 vuorokauden kuluessa korjatun tai puhdistetun tuotteen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@menddie.com.

Asiakkaalla on oikeus reklamoida, mikäli korjatun tuotteen kunto on heikentynyt tai vaurioitunut käsittelyssä tai korjaustyö ei täytä korjaukselle ominaisia vaatimuksia. Asiakkaan tulee pystyä osoittamaan palveluntarjoajan virhe, esimerkiksi etukäteen otetuilla vertailukelpoisilla kuvilla tuotteesta. Koska korjauspalvelut ovat luonteeltaan käsityötä, asiakas hyväksyy että tilattu korjaus ei ulkoisesti muistuta Menddien:n nettisivuilla tai muualla esittämää kuvamateriaalia.

Mikäli korjaus on puutteellinen tai viallinen, Menddie suorittaa uuden korjauksen tai palauttaa palvelun hinnan.

5. Tilauksen peruminen

Asiakkaalla on oikeus perua tilauksensa ilman syytä 14 päivän ajan tilauksesta, jos korjaustyötä ei ole vielä aloitettu.

Peruakseen tilauksen asiakkaan tulee olla yhteydessä Menddien asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@menddie.com.

Menddie Oy pidättää oikeuden perua tilaus kokonaan tai osittain, jos siihen sisältyvä korjaus ei ole enää saatavilla, korjauspalvelu toteaa korjauksen olevan mahdoton toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti tai korjauspalvelu kieltäytyy korjaamasta tuotetta.

Peruttu tilaus hyvitetään asiakkaan toiveiden mukaisesti joko alkuperäisen maksutavan mukaan, suoraan asiakkaan ilmoittamalle tilille tai lahjakorttina. Tilaukseen mahdollisesti käytetyt etukoodit palautetaan käyttöön mutta niiden voimassaoloa ei jatketa.

Tilauksen arvo hyvitetään osittain tai kokonaan riippuen peruutuksen luonteesta.

6. Maksaminen

Menddie.com:issa myydyt palvelut ovat maksullisia ja niistä maksetaan tilauksen teon yhteydessä.

Menddie käyttää tilauksen maksuun maksupalveluita alla listatuilta tarjoajilta. Maksupalveluiden omat ehdot pätevät niitä käytettäessä.

Stripe, korttimaksut
https://stripe.com/payment-terms/legal

PayPal
https://www.paypal.com/in/webapps/mpp/ua/useragreement-full

Paytrail, verkkopankki ja mobiilimaksut
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

7. Yhteystiedot

Menddie Oy
Otakaari 5 A 418 a
02150 Espoo

Y-tunnus 3107635-8

info@menddie.com

Poikkeukset takuukorjausasiakkaille

Takuukorjaus tarkoittaa korjauspalvelua joka tarjotaan palvelun vastaanottajalle Menddien asiakasyritysten toimesta ilman veloitusta käyttäjälle.

Takuukorjauksen vastaanottajalle pätee samat toimitusehdot seuraavin poikkeuksin:

  1. Takuukorjauksista ja toimituskuluista ei peritä maksua.
  2. Reklamaatiotilanteessa tarjotaan uusinta-korjaus, tai mikäli uusintakorjaus ei ole mahdollinen tai toivottu, asiakasyritys käsittelee reklamaation toisin.
  3. Peruutetusta tilauksesta ei ole oikeutta saada kompensaatiota missään muodossa.
close
chat_bubble_outline close