Toimitusehdot lyhyesti

1. Toimitusaika

Korjauspalveluiden tyypillinen toimitusaika on 5-14 työpäivää. Asiakas saa halutessaan sähköpostitse tiedon tilauksen etenemisestä. Rekisteröityneet käyttäjät voivat myös seurata tilauksen etenemistä reaaliajassa käyttäjäsivulta.

Olemme asiakkaaseen yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli tuotetta ei voida korjata halutulla tavalla. Tällöin tuote palautetaan asiakkaalle tai mahdollisuuksien mukaan sovitaan tilauksen muuttamisesta.

2. Toimitustavat

Korjauspalveluiden toimituksesta vastaa Matkahuolto. Asiakas saa tilauksen yhteydessä seitsemänmerkkisen aktivointikoodin, jolla tilauksen voi lähettää mistä tahansa Suomesta löytyvistä Matkahuollon pakettiautomaatista tai toimipisteestä.

Asiakas voi tilauksen yhteydessä valita korjattujen tuotteiden palautuksen joko automaattisesti samaan pisteeseen, josta se on lähetetty, tai erikseen valitsemaansa palautuspisteeseen.

Asiakas vastaa tuotteiden valmistelusta ja pakkauksesta ensimmäistä kuljetusta varten esimerkiksi soveltuvalla muovi- tai paperipussilla, johon kirjoitetaan päälle tilauksen yhteydessä saatu aktivointikoodi. Asiakkaalle annetaan pakkaus- ja lähetysohjeet tilauksen yhteydessä.

Jos tilauksessa on korjauksia useammalta kuin yhdeltä palveluntarjoajalta, asiakas toimittaa tuotteet erikseen kullekin palveluntarjoajalle.

3. Korjausten toteuttaminen

Korjauspalvelut toteutettavat Menddie Oy:n yhteistyökumppaneina toimivat palveluntarjoajat. Asiakas valitsee haluamansa palveluntarjoajan tilauksen yhteydessä. Menddie voi tarvittaessa ohjata korjaukset myös toiselle palveluntarjoajalle.

Korjauspalveluiden sisältö vaihtelee asiakkaan tilauksessa tekemien valintojen mukaan. Asiakas voi sisällyttää tilauksen yhteyteen erityistoiveita tai huomioita.

Palveluntarjoajat voivat havaitun suuremman korjaustarpeen tai puutteellisten valintojen perusteella pyytää asiakkaalta myös veloitusta lisäkorjauksesta. Asiakkaan ei ole pakko maksaa lisäkorjauksia, jolloin niitä ei suoriteta. Jos korjauksia ei voi suorittaa ilman lisäkorjauksia, tilaus peruutetaan.

Koska korjauspalvelut ovat luonteeltaan käsityötä, asiakas hyväksyy, että tilattu korjaus ei välttämättä ulkoisesti muistuta täysin Menddien nettisivuilla tai muualla esittämää kuvamateriaalia.

4. Tyytyväisyystakuu ja reklamaatiot

Korjaa huoletta! Myönnämme kaikille korjauksille 100 päivän tyytyväisyystakuun. Mikäli korjaus on puutteellinen tai virheellinen, tai vaate on muuten vaurioitunut käsittelyssä, Menddie suorittaa uuden korjauksen tai palauttaa palvelun hinnan.

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme ilmoittamaan 100 päivän kuluessa käsiteltävänä olleen tuotteen vastaanottamisesta sähköpostitse osoitteeseen info@menddie.com.

Asiakkaalla on oikeus reklamoida, mikäli korjattu tuote on vaurioitunut käsittelyssä, sen kunto on heikentynyt, korjaus hajoaa normaalissa käytössä tai korjaustyö ei muuten täytä korjaukselle ominaisia vaatimuksia. Asiakkaan tulee pystyä osoittamaan palveluntarjoajan virhe, esimerkiksi kuvilla tuotteesta.

5. Tilauksen peruminen

Asiakkaalla on oikeus perua tilauksensa ilman syytä 14 päivän ajan tilauksesta, jos korjaustyötä ei ole vielä aloitettu. Peruakseen tilauksen asiakkaan tulee olla yhteydessä Menddien asiakaspalveluun sähköpostitse osoitteeseen info@menddie.com.

Menddie Oy pidättää oikeuden perua tilaus kokonaan tai osittain, jos siihen sisältyvä korjaus ei ole enää saatavilla, korjauspalvelu toteaa korjauksen olevan mahdoton toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti tai korjauspalvelu kieltäytyy korjaamasta tuotetta.

Peruttu tilaus hyvitetään asiakkaan toiveiden mukaisesti joko alkuperäisen maksutavan mukaan, suoraan asiakkaan ilmoittamalle tilille tai lahjakorttina. Tilaukseen mahdollisesti käytetyt etukoodit palautetaan käyttöön, mutta niiden voimassaoloa ei jatketa.

Tilauksen arvo hyvitetään osittain tai kokonaan riippuen peruutuksen luonteesta.

6. Maksaminen

Menddie.com:issa myydyt palvelut ovat maksullisia ja niistä maksetaan tilauksen teon yhteydessä.

Menddie käyttää tilauksen maksuun maksupalveluita alla listatuilta tarjoajilta. Maksupalveluiden omat ehdot pätevät niitä käytettäessä.

Stripe, korttimaksut https://stripe.com/payment-terms/legal

Visma Pay, verkkopankki ja mobiilimaksut https://menddie.com/dokumentit/terms_of_service_visma_pay

7. Korjattavien vaatteiden puhtaus

Likaisten vaatteiden korjaus on epämiellyttävää ja siksi asiakkaan tulee toimittaa vaatteet puhtaina korjattavaksi, ellei erikseen ole tilattu vaatteiden pesua.

Käytössä olleet vaatteet on siis pestävä ennen korjausta. Likaiset vaatteet palautetaan korjaamatta asiakkaalle ja asiakkaan maksettavaksi jää sekä toimituskulut että 10 € käsittelymaksu. Näiden ylimenevä osuus tilauksen hinnasta palautetaan asiakkaalle.

Vaihtoehtoisesti palveluntarjoaja ja asiakas voivat sopia keskenään muusta menettelytavasta, mikäli pääsevät sellaisesta yhteisymmärrykseen. Palveluntarjoaja voi esimerkiksi lisämaksusta korjata likaisenkin vaatteen tai pestä sen ennen korjausta.

Jos olet epävarma vaatteen puhtaudesta, olethan etukäteen yhteydessä palveluntarjoajaan, jotta hän voi arvioida tilanteen. Voit lähettää sähköpostia myös meille info@menddie.com.

8. Yhteystiedot

Menddie Oy

info@menddie.com

Y-tunnus: 3107635-8

9. Poikkeukset takuukorjausasiakkaille

Takuukorjaus tarkoittaa korjauspalvelua joka tarjotaan palvelun vastaanottajalle Menddien asiakasyritysten toimesta ilman veloitusta käyttäjälle.

Takuukorjauksen vastaanottajalle pätee samat toimitusehdot seuraavin poikkeuksin:

Takuukorjauksista ja toimituskuluista ei peritä maksua.

Reklamaatiotilanteessa tarjotaan uusintakorjaus. Jos uusintakorjaus ei ole mahdollinen tai toivottu, asiakasyritys käsittelee reklamaation toisin. Peruutetusta tilauksesta ei ole oikeutta saada kompensaatiota missään muodossa.

chat_bubble_outline close