Huomaamaton haarojen korjaus

alkaen 25,00 €

Riippuen repeytyneen kankaan koosta, ompelija paikkaa huomaamattomalla kankaan palalla reiän tai repeämän sisäpuolelta ja ompeleella paikan päältä.

alkaen 25,00 €

Haarojen korjaus ammattilaisella

Yksi housujen usein hajoava kohta on haarat, jotka voivat ajan mittaan ohentua ja revetä säännöllisen kulumisen vuoksi. Tämä on yleinen ongelma etenkin vanhoissa farkuissa, mutta myös muiden housujen haarat voivat kulua. Haarojen korjaus on onneksi kuitenkin ompelijalle yksi helpoimmista korjauksista.

Yksi ammattimaisen haarojen korjauksen eduista on se, että se on lähes huomaamaton. Ompelija käyttää laadukasta lankaa ja tekniikkaa, jotka sulautuvat saumattomasti olemassa olevaan kankaaseen tehden korjauksesta lähes näkymättömän. Niinpä housusi näyttävät melkein uusilta, ilman helposti huomattavia merkkejä aiemmasta kulumisesta tai vaurioista.

Korjauttamalla housujen haarat pidennät niiden käyttöikää ja uusien housujen hankkimisen sijaan, voi ompelimo palauttaa ne uudenveroiseen kuntoon, usein vieläpä murto-osalla kustannuksista. Näin säästät rahaa, ja lisäksi autat vähentämään kaatopaikoille päätyvien vaatteiden määrää.

Ammattitaitoinen haarojen korjaus myös varmistaa, että housuja on mukavampi käyttää. Kun haarojen alue kuluu, voivat housut esimerkiksi roikkua kyseiseltä alueelta, jolloin niitä on epämukava käyttää. Ompelimon korjattua housut niiden istuvuus ja käyttömukavuus paranee.

Housujen lähettäminen Menddien ompelimolle onkin kaikin puolin fiksu ja kustannustehokas ratkaisu. Lähes huomaamaton korjaus, housujen pidempi käyttöikä, parempi mukavuus sekä kustannustehokkuus tekevät siitä arvokkaan investoinnin vaatteisiisi.

Palaute palveluntarjoajalle
Upstitch Studio Upstitch Studio
Viisi tähteä

Nopea ja siisti korjaus, kalliit farkut saivat jatkoaikaa.

Palaute palveluntarjoajalle
Upstitch Studio Upstitch Studio
Viisi tähteä

Kiitos, tosi siististi korjattu! 😊

Palaute palveluntarjoajalle
Upstitch Studio Upstitch Studio
Viisi tähteä

Työn jälki oli uskomattoman huolellista. Olen tosi tyytyväinen!

Palaute palveluntarjoajalle
Upstitch Studio Upstitch Studio
Neljä tähteä

Farkut saivat lisää ikää, työn jälki hyvä

Näytä kaikki
Selaa muita palveluita
chat_bubble_outline close