Me R-Collectionilla haluamme luoda pitkäikäisiä vaatteita. Suunnittelemme ja tuotamme vaatteita, joita voi pestä, huoltaa ja korjata. Mitä kauemmin tuote kestää, sen parempi. Emme halua luoda kertakäyttövaatteita, vaan mahdollisimman aikaa kestäviä niin suunnittelultaan, materiaaliltaan kuin rakenteeltaankin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon tavan muokata tuotteitamme tai korjata niitä. Teemme yhteistyötä suomalaisen vaatteiden ja asusteiden huoltopalvelu Menddien kanssa. Menddie tekee laadukkaiden korjauspalveluiden käyttämisestä helppoa ja nopeaa - tilaa korjaus verkossa ja postita lähimmällä postituspisteellä. Korjattu tuote lähetetään osoitteeseesi luvatun aikataulun mukaisesti.

Korjaamalla tai muokkaamalla pidennät vaatteesi elinkaarta huomattavasti. Käyttämällä vaatetta vain vuoden pidempään voit pienentää sen hiilijalanjälkeä jopa 24 % (Eco-Age).

Menddie-alustan ompelimot, suutarit ja vaatehuollon ammattilaiset on tarkoin valittu: voit luottaa aina laadukkaaseen lopputulokseen.

Valitse korjaus

Vetoketjun vaihto

Tarvitseeko vaatteesi vetoketjun vaihtoa? Ompelijamme vaihtaa vetoketjun mahdollisimman lähelle alkuperäistä.

alkaen 65,00 €

Repeämän tai reiän paikkaus

Onko vaatteen kankaassa reikä, joka pitäisi paikata? Ompelija korjaa sen siististi. Korjaukseen valitaan lanka tai paikka, joka on lähellä vaatteesi väriä tai muuten sopii siihen. Paikkaamme vedenpitävät kankaat vedenpitävästi.

alkaen 35,00 €

Lahkeiden lyhennys

Ompelija tekee lahkeiden lyhennyksen toiveidesi mukaan. Haluamasi pituuden mittaamisessa kannattaa ottaa huomioon kengät ja vyö - eli mittaa haluamasi pituus kengät jalassa ja tarvittaessa vyöllä, näin saat parhaimman tuloksen. Lahje korjataan samanlaiseksi kuin alkuperäinen ellei sinulla ole muita toiveita. Jos lyhennettävät housut ovat uudet, varsinkin puuvillahousut kannattaa pestä ennen lyhennystä tai jättää hieman kutistumisvaraa.

alkaen 30,00 €

Hameen/mekon helman lyhennys

Ompelija lyhentää mekon tai hameen haluttuun mittaan, jättäen sauman alkuperäistä vastaavaksi. Kerro ompelijalle kommenteissa, jos sinulla on erikoistoiveita. Helmaa lyhentämällä saat mekosta tai hameesta itselle mieluisan ja helman lyhennystä voi harkita myös muokattaessa vaatetta uuden tyyliseksi.

alkaen 44,00 €

Hihan lyhennys

Kaipaako vaatteesi hihan lyhennystä? Ompelijamme lyhentävät vaatteesi toiveidesi mukaan.

alkaen 38,00 €

Takin pesu

Kaipaako takkisi huoltoa ja puhdistusta ennen tai jälkeen talvikauden? Palveluun kuuluu takin huolto ja puhdistus, ja saat takin uudenveroisena takaisin käyttöön.

alkaen 30,00 €

Neuleen huolto

Onko neuleesi nukkaantunut, väsynyt ja kaipaa huoltoa? Palveluun kuuluu neuleen huolto ja puhdistus.

alkaen 35,00 €

Vettähylkivyys käsittely

Vaatteen veden ja lianhylkivyys ominaisuuden uusiminen

alkaen 45,00 €
Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Viisi tähteä

Hei! Todella hienoa työtä. Piti ihan etsiä kohta, mistä uudet MP-housut oli lyhennetty, sillä reiden kohdalta lyhentäminen on haastavaa. Hienoa työtä! Kiitos! Eija Keränen

Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Neljä tähteä

Kaikki sujui oikein hyvin ja ripeästi. 15€ lisäkorjausmaksun periminen ilman mitään perusteluja ihmetytti (tuli maksettavaksi jo ennen tuotteen toimittamista korjaukseen), mutta muilta osin olen erittäin tyytyväinen palveluun. Lisäyksenä: 15€ lisämaksu oli ollut virheellinen ja palautettiin myöhemmin.

Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Yksi tähteä

Urheilutrikoiden purkaantumaan alkanut sauma oli korjattu liimakankaalla ja suoralla ompeleella. Liimakangas saumassa hieroo ihon rikki hankauksessa. Myös suora ommel alkoi heti purkaantua käytössä, sillä se ei kestä sellaista venytytsä kuin mitä urheilutrikoiden materiaali venyy. Näin ei voi missään nimess tehdä. Housujen sauma olisi tullut korkata samanlaisella laakasaumalla kuin ne on valmistettaessakin ommeltu.

Palaute palveluntarjoajalle
Suutari Vuota Suutari Vuota
Viisi tähteä

Kiitos jälleen loistavasta, laadukkaasta palvelusta

Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Viisi tähteä

Siististi korjattu takki. Hintansa arvoinen.

Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Viisi tähteä

Neulemekon takapuoleen ilmestyneet kamalat reiät korjattiin uskomattoman huomaamattomasti ja työ valmistui nopeasti! Korjausta ei todellakaan näe ellei katso aivan läheltä. Olen todella tyytyväinen.

Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Viisi tähteä

Lähetin korjattavaksi R-Collectionin klassikkoparkatakin, joka oli muuten hyvässä kunnossa, mutta hihansuut olivat kuluneet puhki. Työ valmistui nopeasti, enkä ollut uskoa silmiäni, kun avasin postipaketin: hihansuut, ja sitä myöten koko takki näyttävät kuin juuri kaupasta ostetulta. Myös taskun ratkennut sauma oli korjattu, vaikka en edes maininnut sitä tilausta tehdessäni. En voi olla tyytyväisempi! Takilla on myös suuri tunnearvo, sillä sain sen kuusi vuotta sitten lahjaksi isältäni, joka kuoli vähän aikaa sitten. Lämpimät kiitokset!

Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Viisi tähteä

Todella tarkkaa ja nopeaa työtä, kiitos!

Palaute palveluntarjoajalle
Fid&Sam Fid&Sam
Viisi tähteä

Työnlaatu vaikuttaa hyvältä ja haarojen korjaus on tehty huomaamattomasti.

Palaute palveluntarjoajalle
Suutari Vuota Suutari Vuota
Viisi tähteä

Kengistä tuli upeat ja odotan jo että pääsen niitä taas ulkoiluttamaan. Nahan vauriot oli saatu paremmin hoidettua kuin uskalsin odottaa.

Näytä kaikki

Miten palvelu toimii?

1

Valitse korjaus

Valitse tarvitsemasi vaatekorjaus, tai pyydä tarjous yksityiskohtaiseen tarpeeseen kymmeniltä palveluntarjoajiltamme.

2

Lähetä paketti

Tilaa palvelu helposti netistä ja vie vaate paketissa lähimpään toimituspisteeseen.

3

Nauti korjauksesta

Vaatteesi korjataan ompelimossa, jonka jälkeen se palautuu toimituspisteeseen ja pääset nauttimaan korjatusta vaatteestasi!

Siirry tilaamaan tästä
Selaa muita korjauksia
chat_bubble_outline close