Ompelijantaivas
Palveluntarjoaja on lomalla 31.08.24 asti, etkä voi tilata ennen sitä.

Tervetuloa ompelijantaivaaseen, missä luovuus ja kestävä kehitys kohtaavat! Olen ompelija, jonka sydän sykkii kierrätysompelulle sekä korjaus- ja mittatilausompelulle. Kierrätysompelu on intohimoni, ja pyrin aina löytämään uusia tapoja hyödyntää vanhoja tekstiilejä ja vaatteita luodakseni jotain ainutlaatuista ja kaunista. Uskon vahvasti siihen, että vaatteilla on tarina, ja kierrätysompelu antaa minulle mahdollisuuden kertoa tarina uudelleen, luoden samalla kestävämpiä vaihtoehtoja muodin maailmaan. Korjausompelu on toinen tärkeä osa osaamistani. Ensisijaisesti pyrin aina korjaamaan ja kunnostamaan vaatteita, jotta ne voivat jatkaa käyttöä ja välttää päätyäkseen kaatopaikalle. Olipa kyse sitten pienen repeämän paikkaamisesta tai vaatteen istuvuuden muokkaamisesta, teen sen aina tarkkuudella ja ammattitaidolla. Mittatilausompelu tarjoaa mahdollisuuden luoda juuri sellaisia vaatteita, joita asiakkaat kaipaavat. Yhdessä suunnitellen ja valiten materiaaleja sekä yksityiskohtia varmistamme, että lopputulos on täysin räätälöity asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Ompelutyöni ei ole pelkästään ammatti, vaan se on myös osa laajempaa pyrkimystäni edistää kestävää ja vastuullista muotia. Tule mukaan tähän matkaan ja löydä uusi tapa ilmaista omaa tyyliäsi samalla kun teet hyvää ympäristölle!

Neljä tähteä

Menddien käyttäjien arvostelu ompelimosta

Ompelimon tekemät työt

Asiakkaiden arviot ompelimosta

Neljä tähteä Kokonaisarvio
Viisi tähteä

Hyvät ja pitävän näköiset korjaukset neuleen kainaloon ja hihansuuhun.

Viisi tähteä

Olin oikein tyytyväinen poikani takin vetoketjun vaihtoon. Palvelu oli helppokäyttöinen ja eikä korjauksen valmistuminen kestänyt kovin kauaa.

Tehty korjaus: Takin vetoketjun vaihto

Viisi tähteä

Loistava korjaus farkkuihin. Nopea työ!

Tehty korjaus: Huomaamaton haarojen korjaus

Viisi tähteä

Korjaus onnistui paremmin kuin odotin. En ollut varma riittääkö tehtävä muutos, mutta riitti todellakin hyvin.

Kaksi tähteä

Toivoin kiristysnarua urheilutrikoisiin. Työn jälki on hyvää, mutta kiristysnarun kujan ulostuloaukot ovat todella alhaalla. Lisäksi naru on niin lyhyt, ettei sitä saa solmittua kiinni, kun trikoot ovat päällä.

chat_bubble_outline close