Ompelijantaivas

Olen Jenni ja pukeutumisen ja vaatetuksen artesaani. Teen kaikkien vaatteiden korjausta ja muokkausta ammattitaidolla. Kierrätysompelu lähellä sydäntä. Voimme tehdä vaikka äidin tai isän vanhasta vaatteesta lapselle uuden vaatteen.

Four stars

Menddie user reviews of the service provider

Works completed by the service provider

Customer reviews of the service provider

Four stars Total Rating
One stars

Takin vetoketju oli ommeltu osittain vinoon. Vetoketjun alkupää on niin vinossa että vetoketjua joutuu nyhräämää jotta sen saa koloonsa. Vetoketjua ei ole ole ommeltu suoraan ja sen vuoksi rinnan kohdalla vetoketju jumittaa hiukan. Lisäksi vetoketjun ympäriltä ei oltu poistettu lankasäikeitä. Toinen ommeltava tuote oli kyynärpään paikkalaput villaneuleeseen toppapehmikkeillä tms. ja sekään ei mennyt hyvin. Pehmikkeet olivat pelkkä ohut kangas ja sekin oli kiinnitetty osittain ompelemalla ja osittain liimaamalla. Työn laatu on niin huono että tuo pehmike irtoaa helposti käytön myötä koska se ei ole ommeltu joka reunasta kiinni.

Works completed: Elbow patches, Leather/winter jacket zipper

Five stars

Hyvät ja pitävän näköiset korjaukset neuleen kainaloon ja hihansuuhun.

Five stars

Olin oikein tyytyväinen poikani takin vetoketjun vaihtoon. Palvelu oli helppokäyttöinen ja eikä korjauksen valmistuminen kestänyt kovin kauaa.

Works completed: Jacket zipper replacement

Five stars

Loistava korjaus farkkuihin. Nopea työ!

Works completed: Seamless crotch patching

Five stars

Korjaus onnistui paremmin kuin odotin. En ollut varma riittääkö tehtävä muutos, mutta riitti todellakin hyvin.

Two stars

Toivoin kiristysnarua urheilutrikoisiin. Työn jälki on hyvää, mutta kiristysnarun kujan ulostuloaukot ovat todella alhaalla. Lisäksi naru on niin lyhyt, ettei sitä saa solmittua kiinni, kun trikoot ovat päällä.

chat_bubble_outline close