Ompelimo Anne Lamminpää

Vaatteiden valmistus vaatii aina paljon työtä ja luonnonvaroja. Siksi niitä kannattaa huoltaa, korjata ja muokata, ja pitää näin käytössä pidempään. Autan sinua mielelläni tässä. Voit pyytää tarjouksen vaatteesi uudistuksesta, tarvittaessa sovitaan tapaaminen Turussa ja suunnitellaan yhdessä.

Typically 5 days + transport
Five stars

Menddie user reviews of the service provider

Works completed by the service provider

Products

Customer reviews of the service provider

Five stars Total Rating
Five stars

Kiitos korjauksesta, jälki oli haastavahkon vetoketjun vaihdon jälkeen erinomaista 👌🏻. Ja olipa myös tuulilistaa korjattu, vaikken sitä pyytänyt. Ihana palvelu 💕.

Two stars

Hei, pyysin tarjousta tuollaisesta kuvan mukaisen takin vetoketjun vaihdosta. Takissa on siis AquaGuard -vetoketju ja tarjouksessakin mainittiin, että tarjous koskee vesitiivistä vetoketjua. Kuitenkin korjatussa takissa näyttäisi olevan ihan tavallinen vetoketju. Harmittaa kyllä, mutta muuten vetoketjun korjaus on tehty oikein laadukkaasti. Terveisin Markku

Five stars

Oikein siisti korjaus!Suosittelen!

Five stars

Todella hyvää jälkeä, skaalalla 1-10 annan 12.

Five stars

Nopea palvelu ja erittäin siisti lopputulos!

Five stars

Loistavaa jälkeä, lähemmäs 20 vuotta vanha takki pääsee takaisin käyttöön suoraan paketista. Erinomainen palvelu, ja nopea työtahti, tästä ei kokonaisuus parane. Ehdottomasti ykkösvalinta jatkossakin ompelimopalveluihin.

Five stars

Työ tehtiin erittäin laadukkaasti ja koko prosessi sujui hyvin. Suosittelen!

Five stars

Jouduin lähettämään tuotteeni uudelleen ommeltavaksi, mutta tämä ei ollut ompelijan vika vaan enemmänkin nettisivujen antaman informaation, joka ymmärrettävästi saatttaa joidenkin tuotteiden kohdalla olla hiukan hankalaa. Korjaus onnistui täydellisesti ja uskallan huoletta käyttää tätä ompelimoa jatkossakin.

Works completed: Trouser shortening

Five stars

Niin hyvin korjattu housut että en osaisi enää sanoa missä on ollut saumat rikki. Hyvää palvelua ja lopputulos täydellinen, housuilla vielä pitkä käyttöikä jäljellä <3

Five stars

Jälki erinomaista

Works completed: Trousers zipper replacement, Seamless crotch patching, Seamless patching / mending

Five stars

Todella siistiä jälkeä. Lisänä loistava asiakaspalvelu.

Works completed: Waist alteration for skirt

Five stars

Neuleen ommelkuvioista tuli siistit, ja olin kiitollinen myös ylimääräisistä sisäpuolen korjauksista. En tiedä, kuinka vanha neule on, mutta uskon käyttöiän nyt tuplaantuneen :) palvelu oli myös ihanan nopeaa.

Five stars

Todella tarkka kädenjälki - purkauman korjauskohtaa ei erota millään tavalla! Tuotelappukin oli kaupanpäällisiksi ommeltu paikalleen kun se toiselta puolelta repsotti. Lämmin suositus ❤️

chat_bubble_outline close